Servicii online de asistenta,consultanta, intretinere si administrare a calculatoarelor.

Service online de calculatoare

Servicii de optimizare PC

Serviciile de optimizare se refera la scanarea si defragmentarea harddisk-ului, curatirea de fisiere temporare, a indecsilor, imbunatatirea setarilor pentru ca sistemul de operare sa ruleze la fel de rapid ca si o instalare noua a sistemului de operare. Deci nu este necesara intodeauna formatarea sau reinstalarea sistemului de operare.
Daca aplicatiile se incarca mai greu sau pur si simplu observi ca laptopul sau calculatorul tau este mai lent inseamna ca sistemul tau de operare necesita o optimizare pentru a rula la fel de rapid ca la inceput.

Servicii de scanare si devirusare

Majoritatea problemelor unui calculator sunt legate de virusi care incetinesc sau pur si simplu opresc functionarea acestuia.Este usor sa iti dai seama ca laptopul sau calculatorul tau este infectat cu virusi. Unul din marile simptome este incetinirea sistemului de operare si de multe ori aplicatiile care au functionat nu mai ruleaza sau nu se mai deschid.Desi devirusarea unui calculator este una din cele mai grele proceduri, cu ajutorul unuia din cei mai buni si de actualitate antivirusi si a profesionistilor care intervin, reusim sa te scapam de acesti "intrusi nepoftiti".

Servicii de asistenta

In cazul in care tu ca persoana fizica sau angajatii tai intampina o problema in cadrul operarii pe sistemul de operare pot fi asistati de unul din tehnicienii nostrii. Acest serviciu include ajutor la instalarea aplicatiilor necesare, training pentru utilizarea orcarei aplicatii si configurarea acestora dupa cerinte. Nu este nevoie decat sa deschizi aplicatia instalata de noi si sa apeleze numarul de suport tehnic iar in cateva secunde un tehnician va asista calculatorul respectiv.

Abonamente

Oferim servicii online de intretinere , administrare si imbunatatire a calculatoarelor in randul firmelor sub forma de abonamente cu costuri foarte mici.Pentru a intra in posesie de informatii suplimentare solicita o cerere de oferta.

Ce servicii oferim in cadrul unui abonament ?

  • Administrare si intretinere
  • Optimizare a sistemului de operare
  • Scanare, devirusare, update antivirus
  • Asistenta si training
  • Suport 24h/zi

Cat costa un abonament ?

Pretul unui abonament variaza in functie numarul de calculatoare. Pretul unui abonament pentru un singur calculator este de 100 lei / luna. Daca aveti mai multe calculatoare nu ezitazi sa faceti o cerere de oferta; pretul va scadea in functie de numarul de calculatoare.

Avantaje

  • Comod - Interventia este instanta la apelul dumneavoastra.
  • Rapid - Operatiunile se desfasoara online fara a fi nevoie de interventia unei persoane la biroul dumneavoastra.
  • Sigur - 80% din problemele intalnite pot fi rezolvate atata timp cat conexiunea dvs la internet nu este intrerupta.Aplicatia care stabileste sesiunea remote este oferita de cea mai mare companie in domeniul de remote control si la fiecare conexiune se face criptare 256 bit SSL. vezi detalii...
  • Economic - preturile serviciilor online sunt la jumate fata de un service de calculatoare sau plata unui tehnician